lördag 31 december 2011

Summerat

Nu så här på årets sista timmar skulle man kanske försöka summera det gångna året. Året började ju med en jäkla massa snö, sommaren var regnig, hösten likaså och vi fick en grön jul. Vi blev tvungna att ta bort vår fina, folkilskna och översexuella tupp. Och jobbmässigt så kan man väl säga att det slutade i en frontalkrock utan dess like.
Eller ska man helt enkelt skita i det tråkiga och bara tänka på det roliga? Att det finns 2 nya fina tuppar och 5 nya hönor i hönshuset. Man kanske ska tänka på alla goa stunder i stickfåtöljen? Och man kanske bara ska tänka på alla inspirerande möten med fina människor som man gjort? I bloggvärlden, på stickcaféer och framförallt på det hellyckade stickeventet. Och man kanske ska vara lycklig över att man är frisk, att familjen mår bra och att vi får vara tillsammans?
Jag tror faktiskt att jag väljer att reflektera över allt det positiva som varit och så spanar jag framåt, in i 2012. Vad kan det finnas där?
Fina lussetåget jag fick av sambon i julklapp
För kom ihåg; den som tittar bakåt för länge kommer snart att springa in i något.=)

Gott nytt år, må många garnnystan rulla i Din väg.

9 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

;-))
kloka ord av dig...titta framåt ska man göra!

Gott Nytt År...och tack för ett underbart stickevent!! Det var ni som gjorde det och då menar jag inte det "praktiska" bara utan er glädje, era skojsigheter och att ni bjöd så otroligt på er själva!

Anonym sa...

Gott nytt år! Skulle gärna träffa dig! Hör av dig så kan vi ta en fika eller så efter jobbet en em! Kram/Cicci H

marie sa...

Gott nytt år önskar jag dig /Marie

Emilia sa...

Gott Nytt Kreativt År!

frisky frog sa...

Klok som bara en storasyster kan vara. JäD
/Gott nytt år!

Lena Andersson sa...

Gott nytt år kära stalker, har dej gärna som det. Tapeten satt här när jag flytta in i våras men det är tapetserat under 2010 så har man tur kan man kanske hitta den.
Hoppas Det nya året blir riktigt bra.
kram Lena

disa sa...

Gott nytt år! =)

Susilull sa...

Rätt tänkt!!
Och det där med rullande garnnystan gillar jag :-)

God fortsättning på 2012!

Missen sa...

Gott nytt stick år. Vi syns snart/Marie