lördag 26 oktober 2013

Pop-up

Ibland kan man ju undra vad alla nya idéer kommer ifrån. Jag kan bli lite trött på mig själv när jag är mitt uppe i en stickning eller syprojekt och hjärnan ideligen kommer med nya goda förslag. Men av behov föds det tydligen nya lösningar. =)
En av mina jobbarkompisar har nyss fått upp ögonen för stickningens underbara värld. Av en annan, icke stickande jobbarkompis fick jag massor av jumperstickor som blivit kvar efter hennes mamma. Jag använder ju sällan sådana men jag tyckte att det var synd att de bara skulle slängas. Vi redan invigda vet ju hur dyrt det skulle bli med en komplett uppsättning stickor så vad var väl bättre än att jag gav vidare till en behövande. Självklart skickade jag med ett fodral också, men tiden blev lite knapp så det fick bli en enklare variant. 
Självklart behöver man en tetra till småpryttel också
Men sen kom jag på att jag kunde ju sy kanaler i fodralet för att åtminstone styra upp stickorna lite. Och så var det skapat en ny modell till Hönsredet. =)
Syr man fast ett band i också så kan man rulla ihop det om man vill.
Finns snart att köpa i shoppen.

7 kommentarer:

frisky frog sa...

Smart! Jag beställer ett omgående, gärna i gröna färger. Eller hur många stickor går det i? Behöver jag 2? Använder aldrig mina gamla stickor, men vill inte heller göra mig av med dem.
/P&K

Myggan sa...

Jag gör två så får vi se hur många du behöver. =)
/Syster Yster

Lina & Mia sa...

Åh vad fint! Kram

Sjömans-Elin sa...

Du får gärna smitta av lite idéer till mig....

Emilia sa...

Finfina fodral och tjockrutor!

sinneskatten sa...

Snyggt och praktiskt!

Ullfull sa...

Fina! Ff förkyld, 5:e veckan, jag är trött!! Kram