lördag 25 juli 2009

Lilla blå

Klockan 9 startade karavanen av Amerikanare från stationen i byn. I baksätet på en gulbrun 55:a Cheva lotsades vi med säker hand till Falköpings flygfält. Solen har lyst hela dagen och värmt oss i den kalla vinden. =) En hel dag med massor av bilar, go musik, hamburgare och goa vänner. Och titta! Det hade smugit in en liten fransos bland allt det Amerikanska. Jag har inte bara åkt Citroën i min barndom, det har funnits andra franska åk också. En sådan här Renault 4L hade min mamma när jag var i 5-6 års åldern, fast hennes var bebisblå.
Nostalgi så det nästan svämmar över!

3 kommentarer:

frisky frog sa...

Åååå, vad söt den är! Kommer du ihåg när vi skulle hämta Mumme på Ryhov och den dog vid rödljusen och gubbarna i bussen som fick putta... Det var tider det!
/P&K

Anonym sa...

Jag saknar mullret från V8:orna på Ströget i Falköping och den goa stämningen. Maken och jag har både raggarbil och Volvo och jag håller helt med din sambo. Fast en CV2:a har alltid varit min dröm också. Märkligt! Tyvärr klarar jag inte av cruisingen för tillfället, med ljudkänslighet och stresskada. Men nästa år kommer vi nog igen, på Ströget i Falköping, och flygfältet där vi ställt ut Oldsen många gånger tidigare.

Desirée sa...

Låter mysigt! Och jisses!!!!!!! Vad modigt att raka håret - coolt =)