lördag 19 januari 2013

It´s a kick

En kall kväll mellan jul och nyår när jag varit på stickmys hos "kökshäxan" så var det molnfritt och fullmåne. Klockan var sen men jag tänkte ändå lura ut familjen på en sparktur. Det har lyckats förr. =) Det är så otroligt vackert när månen lyser så starkt att man kan tro det är mitt på dagen och träden kastar långa skuggor i skogen. Ni kan tro att jag blev besviken när jag svängde in på vår lilla väg och insåg att vägen blivit sandad efter att jag åkt hemifrån.
Men idag var det dags. Termometern visade på strax över 10 minus och solen bröt nästan, nästan igenom molnen.  
Trots termoleggings under jeansen så blev det lite kallt om ändalykten, och det var skönt att luta sig mot den varma kakelugnen när vi kom in. =)

5 kommentarer:

frisky frog sa...

Snötäkta vägar och em riktig spark äger. Tänk förr när vi tillbringade timmar på den... Ibland var det faktiskt bättre förr.
Har du skrivit in den 9:de i almanackan?
/P&K

Carola sa...

Thermoleggings är bra! Du får sy en fleecekjol att ha utanpå jeansen! Värmer skönt om baken =)

Cicci H sa...

Vet inte när jag såg en spark senast... Köp riktiga termobyxor att ha utanpå leggingsen. Behöver inte frysa om nånstans! :-)

Maria i Falkenberg sa...

Sparkar är väl underbara - vi ser dem alltför sällan här bara.
Jag kan se framför mig hur vackert det var. Du bor så fint! Stjärnpromenade förra året finns i strålglans på min näthinna!

Susilull sa...

Sparken = nostalgi!

Vinterns färdmedel nr 1 när jag var liten. Alla "sparkade" och ingen sandade vägarna. Nu finns varken sparkar eller osandade vägar kvar här på kusten, tråkigt!!

Ha det gott/Susanne