söndag 3 november 2013

Höstlov

Eftersom det var lovligt att ta lite ledigt från jobbet så tog jag tåget till Götet i torsdags. Missen och Froggen hade bestämt sig för att gå på garnsafari och jag bjöd med mig själv. =) Flera fina butiker hann vi med och jag tror att min favorit blev Knit & Purl. Dels för att där fanns alla färger av Kampes 2-trådiga men mest för den fina uppmärkningen. Varje garnhylla hade sin fina lilla lapp med pris, antal meter och stickfasthet. Alla andra garnbutiksägare borde göra ett studiebesök där och lära sig. Jag är ju lite arbetsskadad med uppmärkning, men jag avskyr garnbutiker som inte sätter ut priserna. Jag vill kunna räkna och jämföra olika garnval utan att behöva fråga hela tiden. Jag blir bara förvirrad och oftast har jag inte köpt något när jag går därifrån. Då blir det nätshoppingen hemma stället.
Dagarna i Götet gick alldeles för fort och vips så satt jag på tåget hem igen. Garnsafari, god mat, stickmys i soffan och maaassor av prat, bättre ledighet får man leta efter.
Tack tjejer!
(jag förlåter er för jobb-pratet) =)

5 kommentarer:

Cicci H sa...

Håller med om prismärkningen. Går också tomhänt annars. Kul att du är med på min lilla uppmaning. Det är RIA som jag väntar svar från. Återkommer om det.

frisky frog sa...

Tack själv! Ett garnsafari blir inte detsamma utan tvillingen.
/ P&K

frisky frog sa...

Och jag håller med om prismärkningen. Knit & Purl är verkligen ett föredöme.
/over and out

Missen sa...

Jag längtar redan efter mer garnmys. Synd att vi inte kan träffas på stickcafe varje vecka. Jag håller med om att märkningen var ett föredöme på knit and purl. Hoppas att. Vi snart syns igen/ marie

Sjömans-Elin sa...

Låter som om helgen varit som den borde vara! :D Tycker också att K&P har en fin butik, men så var det ju det där med garnsuget som inte finns... ;)