torsdag 3 december 2015

När slutar man att vara barn?

Hur gammal man än blir så är man ju fortfarande barn till någon. Eller slutar det när ens föräldrar inte längre finns? I alla fall är mina barn fortfarande barn i mina ögon. Det spelar ingen roll att de är 20 och 22 år i år, de fick i alla fall var sin adventskalender. Jansson bor ju så långt borta och Lillfisen har varit arbetslös hela hösten. =) Det är lite sent för ett tips, men så här kan man enkelt göra en kalender. Jag fick tipset på Pinterest. En trägalge, snöre, lite pynt och paket.

Paketen innehåller lite smått och gott som man kan ha glädje av fram till jul. Allt är inslaget i silkespapper och på Panduro hittade jag klisterark med siffrorna 1-24. 

Jag tror att mottagarna gärna är barn ett litet tag till i alla fall.=)

3 kommentarer:

frisky frog sa...

När det gäller julkalendrar slutar man väl aldrig att vara barn. =) Dina är jättefina och jag ska komma ihåg den modellen till nästa år. I år blev det liksom 1:a december lite för snabbt för mig...
Vi ses till elvakaffet imorgon (eller en stund innan).
/P&K

Tumlaren sa...

Barn vill de vara länge. Vår dotter slutade vi ge paketkalender när hon flyttade hemifrån vid ca 20 år. Killarna, 15 o 20 år, som fortfarande bor hemma får naturligtvis kalender. För enkelhetens skull får de en godisbit. Jag beställer påsar från Panduro genom affären i stan (man slipper frakt då). Jag är alltid sen med att beställa. I år blir det fina med tomtar på, i plast tror jag. Tidigare har det alltid varit papperspåsar och en siffra påklistrad som du har också. Trevlig helg!

Sunna sa...

hej!! vi stod i affären och valde chokladkalender till våra ungar.. brevid stod en kvinna och började prata om vilka motiv som kunde passa en 7 åring, hennes barnbarn alltså, så jag var tvungen att erkänna att jag valde en star wars till min 28 åriga son....haha hoppas allt är bra, stor julkram