söndag 28 september 2008

Gjorde att varv i trädgården. Det är massor av saker jag borde ta tag i, "hösta" både här och där. Men jag känner mig lat i dag (har skurat badrummet coh kört några maskiner tvätt i alla fall) så jag tog fram kameran istället.
Häggen har tappat nästan alla sina blad. Jag borde kratta alltså. Och vi behöver laga taket på det gamla brygghuset, som ska bli bastu så småningom..
Titta! Äntligen blommar mina choklad-blommor. De doftar faktiskt choklad och jag älskar färgen.
Kärleksörten börjar få sin fina färg. De matchar både stockrosorna och choklad-blommorna.
Höstflox och stockrosor. Ni ser att vi är i mitt svart-rosa land va?
Katt-tanten Maja vill också vara med på bild. Eller om hon bara vill bli kelad lite grann? Ojdå, där hänger mina "fredags-kläder" på vädring. Firma-festen var kanon. God mat, massor av glada människor, kanonbra uppträdande och musik. Och dansa gjorde jag mer än jag behövde. Det känns som om jag buggat höften ur funktion.
Kanske berodde det på det ostabila skovalet? =)
Inomhus ligger den lilla "pippitröjan" och väntar på att få bli färdig. Men det får bli till kvällen tror jag. Stick-väskan har Syster Yster gjort åt mig.
Nu ska jag lura mannen i mitt liv att bjuda ut mig på något gott. Undrar vad jag får?

4 kommentarer:

Fake cake sa...

Gud va fint a blommor du har;) inte har jag tänkt på att svarta blommor är så fint i landet. Ska bannemig tänka på det när jag köper nytt till ett land jag har på G.

Gud va söt pippitröja. Har en sån blå till mig själv. Önskar jag kunde sy o sticka som du:)

Kram

Fake cake sa...

Fina blommor ska det vara ju...skäms så nu för att jag inte rättar ordentligt innan jag sänder iväg inlägget;(

Myggan sa...

Lite stavfel är helt okej. Ibland har man ju lite brått när man vill hälsa på sina blogg-kompisar. =) Visst fattar vi väl ändå?
/Anna

frisky frog sa...

Det är mycket roligare att titta på sin trädgård än att jobba i den. Det gick bra hos polisen, eller rättare sagt poliserna. Det var faktiskt riktigt trevligt.
Jag samlar stramaljbroderier nu. Varför skulle du tipsa om den där sidan. Jag vill ha!
/P&K