lördag 6 september 2008

Mera loppisfynd

Började lördagen med lite shopping. Sambons systerson har fått en liten Alicia, och vi köpte lite kläder som fick bli present tillsammans med Mumin-porslinet som vi köpte tidigare i somras. Alicia är en liten docka med lång svart hår. Hm, man blir lätt bebissugen.

Hann med några loppisar också. Gör folk inget annat på lördagar? ALLA är ju på loppis =) Kolla in mönstret på mjuka djur som jag bara var tvungen att köpa. När vi var små hade vi en barnflicka som sydde massor av kul djur till oss. Tjocka gröna maskar, grodor och allt vad det var. Mönstret får ingå i mitt nostalgi-kit. Makramé-boken kan ju vara bra att ha....
I går gjorde jag marmelad av överblivna tomater. Letade upp ett recept på nätet. Men med 5 tomater, 1 citron, 3 apelsiner och 1 vaniljstång, tror ni att det smakar tomat? Knappast, men den blev himla god. Och om jag inte talar om för sonen att det är tomat i så kommer han att älska den.

6 kommentarer:

Fake cake sa...

vad härligt ditt recept lät. har aldrig hört att man kan göra marmelad på tomater. Ska tänka på det nästa gång jag har mkt.

ha det så gott

Annas resa sa...

Ja, lite gladare nu. Tack för omtanken.

Hur går det med hönsplanerandet?

Myggan sa...

Till Lotta: Ta ett recept med mindre "annat" i om du vill ha tomatsmak.
Till Anna: Tänkte fixat golvet i helgen men vädret var för tråkigt idag.
Ha det så gott båda två.

frisky frog sa...

Sambons dotterson?? Henne har jag aldrig hört talas om, du måste berätta mer!

Myggan sa...

Haha, en liten felsägning. Naturligtvis ska det vara systerson.
/Anna

Desirée sa...

Ja, vi bor nog i krokarna av varandra! Har också varit på Ullinge, fast inte byggt lådbil! Var var du på loppis? Jag var idag i metropolen Grimstorp och fyndade ett tennfat till mina tvålar för 5 riksdaler. Kram