tisdag 30 september 2008

Vatten och pizza

Makens söndagsmiddag serverades på ortens ena pizzeria. -Gör en riktig middag! brukar Mamsen säga. Vadå, ska man inte lata sig på söndagar? Det var längesen jag åt pizza och magen stod i åtta hörn efteråt.
Därefter tog vi en tur till stranden. Domsand vid Vätterns södra ände är en skön plats. Temperaturen inbjöd inte till bad precis, men solen värmde lite, i alla fall om man stod i lä. =) Titta noga. I fjärran ser man Visingsö och i vattnet en liten and.
I sanden låg en strandad träorm och flinade ibland allt annat som flutit upp. Inte en badgäst så långt man kan se. Inloppet till båthamnen var ganska glest trafikerad. Här hittade jag nypon som jag letat efter ett tag. Naturligtvis hade jag inget att ta dem i så jag fick stoppa fickorna fulla. Vad jag ska göra med dem ska ni få se så småningom....

4 kommentarer:

frisky frog sa...

Jag vill också strosa omkring vid Vätterns strand... Kommer du ihåg när vi gjorde morgontoaletten på Vänerns strand? Det är väl minst 100 år sedan. Mannen i ditt liv är guld. Ge han en kram från mig!
/P&K, Carin

frisky frog sa...

Honom heter det! Det var halländskan som slog till, f´låt =)

frisky frog sa...

Rödhårig kusin är ju polis vetja!
/P&K

Desirée sa...

Vättern är härlig, brukar ta mig en tur från Undergången till Stationen ibland på lunchen.