lördag 1 november 2008

GarnSambon ville in till stan för att gå på skivmässa och jag tänkte passa på att komplettera med lite garn till mina tofflor. Men inte tänkte jag på att det är Allahelgons afton och butiken var ju stängd. Men stora Eko var naturligtvis öppet och kan ni tänka, precis när jag klev innanför dörrarna ropa nån vänlig människa ut i högtalarna att de sålde ut allt garn till halva priset. Det fick duga åt mig. =) Alla garnerna är i mjukaste ull, förutom det svartvita som är nåt slags band i syntet som jag tänkte "flika" in nån stans. Den översta högen ska nog bli några sköna saker att värma nacke och hals med, möjligtvis nån julklapp. Och den undre högen ska få bli en tröja. Kanske att jag t om ger mig på att göra ett eget mönster. Hur svårt kan det va?
Nej, nu måste jag skynda mig att gör klart några UFO:n så att jag kan dra igång något nytt också.

4 kommentarer:

Desirée sa...

Vilket flax! Ibland ska man ha tur minsann!

Anonym sa...

Ja men, det var ju verkligen tur! Hade dom väntad att du skulle komma in ;-) Hopaps du visa resultata av alla stickningar. Hälsningar / ela

Fake cake sa...

Att du är en sån stickfantast:) här går det bara att stick rakt fram räta o avigt sen kan jag inte ens avsluta så då blir det en evighetshalsduk;) men det lär behövas för denna vinter vi anas få i antog.
Hoppas ni inte pulsar i hög snö än!
Vi har bara runt noll än så länge.

Kram och ha det sååå bra

frisky frog sa...

Vilken lyckad shopping trots att det var helgdag! Jag kommer med mer på lördag...
/P&K